Over ons

Wij zijn een jong en dynamische non profit organisatie die pré-hospitale diensten aanbied en steeds streeft naar kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg op afroep en bij evenementen. 
Onze diensten bieden wij momenteel alleen te land aan. Ons streven is om onze diensten uit te breiden via lucht en te water. 
Ons doel is om elke cliënt die zich aanbied veilig en deskundig te vervoeren naar een spoedeisende hulp of medische spoedpost. 
Elk teamlid is up to date getraind en weet wat van hem of haar verwacht wordt.
Binnen onze organisatie hanteren we de long life learning aangezien wij als gedisciplineerde organisatie de vakkennis in onze snel evoluerende maatschappij moeten en willen bijhouden.

Actualisering d.m.v. her, om en bijscholing is daarom bij ons van zeer groot belang, willen we voldoen aan professioneel patientenvervoer, goed getrainde en gemotiveerde hulpverleners, consultancy en Medical standby. 
Wij willen ons op het gebied van de Ambulancezorg onderscheiden door steeds de recente methoden toe te passen die er zijn.

Ons trainingsinstituut is erop gericht om de student die skills mee te geven zodat hij/zij zelfstandig een trauma scene kan overzien, beslissingen nemen en voor een traumaslachtoffer díe levensreddende handelingen kan treffen om zo eventueel blijvend letsel te beperken danwel uit te sluiten.
De student op het trainingsinstituut wordt voorbereid op een long life learning en blijft hierdoor up to date.
Bij het lesgeven wordt op fantomen geoefend op dat gebied voor het van uitbeelden van slachtoffers.
Wij specialiseren ons op het gebied van Ambulancezorg vervoer(B-vervoer) en Ambulance trauma vervoer(A-vervoer).