Event Medical Standby

Het doel van een medical standby op een evenement van welke aard dan ook, is van groot belang. Mocht een ongeval zich voordoen, zijn onze medewerkers al ter plekke en kunnen direkt daarop inspelen.


Wij bieden de mogelijkheid voor het afsluiten van een jaarabonnement zodat de evenements organisator verzekert is van de medical standby voor alle door hem/haar geplande activiteiten in het desbetreffend jaar.

Het voordeel is dat de organisator een korting krijgt op de medical standby indien hij/zij een contract met ons afsluit. Bij de standby heeft men de beschikking over een volledig uitgerust Mobiel Medisch Team (MMT) voertuig met deskundig personeel. Voor het eventueel uitrijden van de locatie van het evenement naar een Spoedpost/Spoedeisende hulp en terug, zal wel een tarief per gereden kilometer in rekening worden gebracht. De tarieven worden op aanvraag toegezonden. 

Ons team bestaat uit enthousiaste geüpdatete deskundigen die te werk zijn gesteld op een Spoedeisende Hulp of op een Intensive Care afdeling van een ziekeninrichting. Verder hebben wij goede afspraken met SEH afdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo AZP.